InicioComunicaciónComPolTertúlia a Onda Cero sobre Comunicació política

Tertúlia a Onda Cero sobre Comunicació política

Tertúlia en el programa ‘Pont Barcelona-Madrid’, conduït per Víctor Bottini,  dintre de l’espai  ‘Actualitat a dues cares’, emès ahir a les 21:30h. En aquesta ocasió, els convidats per parlar sobre Comunicació política vàrem ser en Marc Puig i jo mateix. Aquestes són algunes de les qüestions que se’ns van plantejar:

(…) Sovint s’associa una estratègia de comunicació política amb dissenyar un logotip impactant, redactar un eslògan de campanya atractiu o amb desenvolupar un espot polític o un jingle atraient. Darrere d’aquestes eines, però, hi ha una feina prèvia de disseny de plans de comunicació que sempre responen a la següent pregunta bàsica: què vull comunicar?

En els darrers anys, a la comunicació convencional s’hi ha sumat la comunicació a través de les xarxes socials i les eines que aporta Internet. Com poden aprofitar els partits polítics aquestes noves eines?

A l’espai ‘Actualitat a dues cares’ d’avui intentarem respondre a aquesta i d’altres preguntes amb Marc Puig, publicitari i consultor de comunicació política i electoral i Antoni Gutiérrez Rubí, assessor de comunicació.

D’entrada, intentem definir comunicació política. Què té d’especial comunicar a nivell polític en comparació amb la comunicació corporativa, per exemple? (…)

Podcast del programa

Otros contenidos

El poder de los vínculos

Aunque parezca paradójico, los «lazos débiles» tienen una enorme fortaleza y relevancia para la política democrática. En 1973, el sociólogo Mark Granovetter definió los...

ZL 133. La consagración de la autenticidad

La consagración de la autenticidad Autor: Gilles Lipovetsky Editorial: Anagrama (2024). Colección: Argumentos Comprar: Anagrama, Amazon.es, Casa del Libro, entre otros. Sobre el autor Filósofo y sociólogo, Gilles Lipovetsky...

Votar por convicções e não por interesses

No Brasil, a economia está crescendo, mas também a desaprovação do governo Lula. Qual é a causa deste paradoxo? É uma contradição ou um...

2 COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.